Με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό, το «Αίγλη Εστιατόριο» ανοίγει τις πόρτες του στις γεύσεις και στα αρώματα της Ελλάδας και της Μεσογείου, προσφέροντας προσιτές επιλογές και πιάτα, που μοιάζουν σαν να φτιάχτηκαν μόλις από τα χεράκια της μαμάς!

Γεύσεις απλές – ωστόσο πλούσιες – εμπνευσμένες από την ελληνική μας παράδοση αλλά και από την Μεσογειακή κουζίνα, ξεπηδούν από το νέο και όμως οικείο μενού, με την υψηλή ποιότητα και τις προσιτές τιμές.

Με έναν σταθερό πυρήνα κλασικών πιάτων, με εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας, αλλά και με τα χειροποίητα γλυκά και παγωτά, οι χορταστικές προτάσεις του chef και της ομάδας του, ανταποκρίνονται απόλυτα στον καλοκαιρινό ρυθμό της πόλης.

Εξίσου φιλόδοξη τόσο σε επίπεδο τιμών όσο και δομής, η πλούσια λίστα κρασιών του «Αίγλη Εστιατόριο» σας επιτρέπει να ανακαλύψετε επιλεγμένες ετικέτες της Mediterra Οινοποιητικής και άλλων εκλεκτών παραγωγών – καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ελληνικών περιοχών και ποικιλιών – αλλά και φίνα αποστάγματα, για να παντρέψετε ιδανικά το φαγητό σας.

Το νέο μενού του «Αίγλη Εστιατόριο» με εξαιρετικές γευστικές προτάσεις, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες – αλλά και ο ανεπιτήδευτος, φιλόξενος χώρος, καθιστούν αδιαμφισβήτητα το «Αίγλη Εστιατόριο», ως μία από τις καλύτερες και ποιοτικότερες προτάσεις για να πραγματοποιήσετε τα εταιρικά σας δείπνα στον υπέροχο χώρο εντός του Εθνικού Κήπου, με μοναδική θέα στην Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό.

ΔΕΙΤΕ

Το μενού