Ιστορικό, Αγαπημένο, Θερινό…

Το 1903 ήταν το χρονικό σημείο που σηματοδότησε την πρώτη προβολή του κινηματογράφου με την προβολή της γαλλικής ταινίας «Δέκα Γυναίκες Κυνηγούν έναν άντρα».

Η βουκαμβίλια και το γιασεμί, οι φωτεινές πυγολαμπίδες, τα πάνινα καθίσματα, τα αστέρια του ουρανού και η ευχάριστη ψυχρή νότα στον αέρα που σε κάνει να αναζητάς μια εσάρπα, είναι «τελετουργικά» στοιχεία του θερινού κινηματογράφου και για πολλούς πολύ σημαντικότερα ακόμα και από μια πολύ καλή ταινία.

Σε έναν καταπράσινο κήπο με εξαιρετική ακουστική και ποιότητα στην εξυπηρέτηση των θαμώνων σε συνδυασμό με τις γευστικές χειροποίητες προτάσεις, ο ιστορικός κινηματογράφος CINE ΑΙΓΛΗ αποτελεί το καλύτερο σημείο αναζήτησης όλων αυτών των χαρακτηριστικών που συνθέτουν τον όρο θερινός κινηματογράφος.

CINE ΑΙΓΛΗ BONUS
• Cosmote DEALS for YOU… Στείλε κενό sms στο 19019 (0.50€/sms) και αμέσως θα αποκτήσεις έναν ψηφιακό κωδικό τον οποίο μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάθε Τετάρτη για να αγοράσεις 2 εισιτήρια στη τιμή του 1 και να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία κάτω από την Ακρόπολη.

Γίνε fan του CINE ΑΙΓΛΗ
Επισκεφθείτε τη fan page του CINE ΑΙΓΛΗ στο facebook, κάνετε “like” και ενημερωθείτε για όλα τα νέα, το πρόγραμμα και τις παροχές. Λάβετε μέρος στις εβδομαδιαίες μεγάλες κληρώσεις για απίθανα κινηματογραφικά δώρα.

Κάντε Click εδώ για να δείτε το πρόγραμμα.
Προβολές: Καθημερινά 21:00 & 23:00
(Πιθανές αλλαγές στο ωράριο, οφείλονται στη διάρκεια των ταινιών)
Τιμή Εισιτηρίου: Κανονικό €8,50 – Φοιτητικό, Παιδικό, Ανέργων, Άνω των 65 €6,50 (Δευτ.-Πέμ.)