Η Αίγλη Ζαππείου σας προσκαλεί σε ένα ταξίδι νέων εμπειριών. Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη σας τόσα χρόνια στη φιλοξενία των κοινωνικών και επαγγελματικών σας εκδηλώσεων στις πολυτελείς αίθουσές της, συνεχίζει την παράδοση με τον ίδιο δυναμισμό και εκτός του πολυχώρου της με Outdoor Services.

Πρωτοπόρος όπως πάντα στα εντυπωσιακά events και στις ευφάνταστες la minute γαστρονομικές παρουσιάσεις, η Αίγλη Ζαππείου στοχεύει να δημιουργήσει τις ομορφότερες αναμνήσεις σας, σε οποιοδήποτε χώρο της δικής σας επιλογής.

Ο έμπειρος και ταλαντούχος chef και η καταξιωμένη ομάδα του δημιουργούν ευφάνταστα πιάτα που διατηρούν την ποιότητα και την εξαιρετική παρουσίασή τους ακόμη και σε πολύ μεγάλες εκδηλώσεις.

Η Αίγλη Ζαππείου, σε αποκλειστική συνεργασία με τα Village Cinemas, εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στη διοργάνωση Εταιρικών & Κοινωνικών Εκδηλώσεων, εξασφαλίζοντας την επιτυχία σε κάθε event! Απολαύστε μοναδικές παροχές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με… Αίγλη αφού πλέον, κάθε είδους εκδήλωση στους χώρους των Village Cinemas θα συνοδεύεται από το εξειδικευμένο προσωπικό, την ποιότητα του catering και την πολύχρονη εμπειρία της Αίγλης Ζαππείου.